Expositie van 14 september 2019 t/m 3 oktober 2019

Atelier Arti-ShockIn het Rijswijkse Strandwal Festivalweekend gaat Arti-shock haar tweede expositie van het seizoen op een unieke manier vormgeven: Atelier Art-Shock. Vier kunstenaars presenteren elk een werkstuk in de galerie, die de basis vormen van deze tentoonstelling.

Tijdens een aantal workshops op zaterdag 14 en zondag 15 september worden kunstenaars en niet-kunstenaars uit Rijswijk en omgeving uitgenodigd deze aan te vullen en vervolmaken. De door de deelnemers gemaakte werkstukken worden samen met het beeld van de kunstenaars gepresenteerd. Het 'gesamtkunstwerk' dat op deze manier tot stand komt, is daarna nog twee weken is te bewonderen tijdens de openingsuren van galerie Arti-Shock. Na afloop van de tentoonstellingsperiode kunnen de makers hun werkstuk ophalen tijdens een feestelijk afsluiting op woensdag 2 oktober, tussen 19 en 21 uur.

De workshops zijn voor iedereen gratis toegankelijk en behandelen: Boetseren, Water en Vet, Fotografie en Hout. Wilt u meedoen aan dit expositie-experiment, meldt u zich dan aan bij de Arti-Shock (artishockrijswijk@gmail.com) of kom langs op 14 en 15 september!