Expositie van 1 augustus 2021 t/m 19 augustus 2021

Groeten uit Delft

Kunstenaarsvereniging Bacinol

Samenwerking Delft en Rijswijk

Het klikt wel tussen Arti Shock en Vereniging Bacinol, vandaar deze expositie. De Bacinol-kunstenaars waren najaar 2019 te zien in de bibliotheek van Rijswijk. Ben Stolk (bestuurslid Arti-Shock) opende toen en nu de expositie. Onder de titel ‘Gezicht op Delft / Gezicht op Rijswijk’ willen kunstenaars van Bacinol en van Arti-Shock zoveel mogelijk mensen op de been brengen. Doel is dan om over en weer een kunstzinnige indruk te geven van deze twee aan elkaar grenzende gemeenten.
Een groot samenwerkingsproject staat dit jaar op de agenda. In de periode april, mei en juni 2021 laten kunstenaars van Arti-Shock op hun beurt werk zien in Delft. 

Actuele Delftse kunst

Niet eerder was hier zoveel uiteenlopend Delfts werk bij elkaar te zien. Gelaagde foto’s van bloemenstillevens van Jacqueline Louter, intuïtief tekenwerk van Roos Wisse, collages met verrassende materialen van Edith Bons, zwoele schilderijen van Joost Konings, geraffineerd textiel van Aleksandra Gaca, betoverende keramiek van Ellen Rijsdorp en nooit eerder geziene werelden in de microscoopfoto’s van Rob van Es en Wim van Egmond. Kortom, een breed scala aan actuele Delftse kunst op het bekende adres in de Schoolstraat.

De tentoonstelling wordt geopend door kunstenaar en gastcurator Ben Stolk.

Bij de tentoonstelling worden ook workshops georgaqniseerd, meer info volgt!