Notice: Constant URL already defined in /data/sites/web/arti-shock-rijswijknl/www/admin/includes/config.php on line 9
Galerie Arti-Shock Rijswijk
16 september 2019

Arti-Shock Atelier zeer geslaagd!

Vier workshops in twee dagen

De gratis workshops, die tijdens het Strandwal Festival (14 en 15 sept.) bij galerie Arti-Shock werden gehouden, waren een groot succes! Uitgangspunt van de workshops waren 4 werken van 4 Arti-Shock kunstenaars: - Riëlle Beekmans (sculptuur), Mariska Mallee (pastel), Erik Rumpff (fotografie) en Ben Stolk (krijt/aquarel). Onder begeleiding van deze kunstenaars maakten deelnemers, waaronder zowel professionals als amateurs, hun eigen kunstwerken.

Deelnemers aan de boetseerworkshop van Riëlle Beekmans gingen uit van het thema ‘Janus: een hoofd twee gezichten’. Bij Mariska Mallee ging men aan de slag met pastel om een ‘droom boomhuis’ te makenFotograaf Erik Rumpff liet deelnemers op een andere manier kijken naar alledaagse dingen. Ben Stolk liet zien dat ‘vet water afstoot’, waarna deelnemers dit principe toepasten bij het maken van de eigen werkstukken.

Voor sommige deelnemers is het de eerste keer dat hun werk wordt geëxposeerd. Het fraaie resultaat van dit 'Arti-Shock Atelier' is te zien in de galerie t/m woe. 2 okt.