Notice: Constant URL already defined in /data/sites/web/arti-shock-rijswijknl/www/admin/includes/config.php on line 9
Galerie Arti-Shock Rijswijk
28 juli 2020

Nevenactiviteiten 'The Juror Does not Weed'

Workshop en gefilmde presentatie

Tijdens de expositie ‘The Juror Does Not Weed’ worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Men kan t/m 31 juli (18u) deelnemen aan ‘Collage Kunstpost’ via Facebook, georganiseerd door exposant Juliette Pestel. Ze biedt na betaling een link naar een geheime Facebookgroep van Atelier Juliette Pestel waar de online workshop te zien is. Een selectie van ingezonden foto’s van werk zal op de Facebookpagina van The Juror geplaatst worden en ingestuurd werk zal in de week van 17-20 aug. in de etalages van de galerie te zien zijn. Aanmelden kan via: info@juliettepestel.com.
 
Op vrij. 31 juli zal een gefilmde presentatie ‘Alpheus en Arethusa’ van Eline Tydeman geplaatst worden op Facebook, YouTube en Arti-Shock website. Eline toont in ‘The Juror Does Not Weed’ een schilderij en drie aquarellen. De aquarellen zijn onderdeel van haar dichtbundel ‘Ontsnapte Woorden’, waarvan enkele exemplaren in de galerie voorhanden zijn. De presentatie is hier te bekijken.
 
‘En Nu Jij’: in de galerie zijn voor de geïnspireerde bezoeker retour enveloppen om reacties op de expositie te geven, welke van 17 t/m 20 aug. in de etalages gepresenteerd zullen worden. Inleveren kan tot zon. 16 aug.