Expositie van 27 maart 2022 t/m 14 april 2022

Three of a kind.

Arnold Beugelsdijk, Berry Kramer en Will Snijders-Twilt

Op deze tentoonstelling tonen Arnold Beugelsdijk, Berry Kramer en Will Snijders-Twilt hun werk. Drie kunstenaars die met hun werk duidelijk van elkaar verschillen maar verbonden zijn door de kunst. Dit levert een spannende combinatie op!

 

Arnold Beugelsdijk
Zijn werk varieert van herkenbaar tot abstract, van zwart/wit tot kleur. Hij maakt naast fantasievol werk, ook modeltekeningen, portretten, etsen en landschappen. Zo heeft veel 'en plein air' gewerkt in Frankrijk, Engeland en Italië. Hij combineert vaak diverse technieken. Ook heeft hij muurschilderingen en beelden gemaakt voor de openbare ruimten en ontwerpt hij naast zijn vrije werk in opdracht.

www.abeugelsdijk.nl

 

Berry Kramer
is sinds 15 jaar werkzaam in de Beeldhouwwerkplaats in park Oosterbeek nabij Clingendael. Hij is autodidact in de beeldhouwdiscipline en volgt in vrije gedachten de vorm van de ruwe steen en komt vervolgens tot een abstract esthetisch resultaat. Met woorden is het beeldhouwen vaak niet uit te leggen. Het hele proces van de totstandkoming van een beeld is gewoon een intensieve bezigheid. Hij laat zich niet hinderen door vaste normen die bij het beeldhouwen regel zouden zijn. De onuitroeibare kracht van de natuur, waar hij zich heel verwant mee voelt, het mysterie en tegelijk het voorspelbare van mensen, het licht en de ruimte, zijn zaken die hem inspiratie geven.
Vanuit deze vrijheid creëert hij zijn werk dat meestal naar abstractie leid en soms met speelsheid naar figuratie.

het werken met deze aardse materie geeft steeds weer nieuwe uitdagingen, ook met het gevoel dat we met onze voeten op deze aarde staan en toch iets zullen moeten”. Laten we er dan blijvend iets moois bij creëren zodat een ieder daar van kan genieten”

www.berrykramer.nl

 

Will Snijders-Twilt
laat zich inspireren door de schoonheid, de grilligheid, de kleuren en stilte van de natuur, maar ook door dagelijkse dingen.
Tijdens het werken aan haar objecten laat zij zich leiden door kleuren en materialen die zij intuïtief verwerkt. Zij maakt gebruik van epoxy, gekleurd koperdraad, blad zilver of goud. Haar sieraden zijn gemaakt van fragiel haakwerk vaak in combinatie met zoetwaterparels of edelstenen, soms ook gecombineerd met edelsmeedwerk of bewerkt met epoxy.

Gedurende het proces van schilderen gaat zij intuïtief op zoek naar de rust en harmonie in het schilderij, vaak leidt dat tot imaginaire landschappen of uitvergrote details uit de natuur.

www.willsnijders-twilt.com

 

 

 

 

Opening is op zondag 27 maart om 15.00.